Verzenden en retourneren

Ben je toch niet tevreden met je bestelling, dan heb je uiteraard de mogelijkheid om je bestelling, of een deel van je bestelling, te retourneren. Je kunt de artikelen retourneren binnen 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product door of namens de consument. Artikelen dienen in hun oorspronkelijke, of in soortgelijke verpakking geretourneerd te worden. De artikelen die geretourneerd worden, dienen binnen het termijn van 14 dagen in goede orde door ons ontvangen te zijn. Indien de artikelen te laat bij ons binnenkomen of niet aan de eisen voldoen, zoals vermeld in de algemene voorwaarden, dan hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren. 

Het recht op terugbetaling komt dan te vervallen. Voor verdere voorwaarden betreft het retourneren, willen we je graag verwijzen naar onze algemene voorwaarden.

Dit kun je vinden in artikel 6 – Herroepingsrecht bij levering van producten.

Let op: maak gebruik van een verzendzak/tas/doos zodat de originele verpakking van het item in goede staat bij ons retour komt. Indien de retour is verzonden in bijv de schoenendoos zelf wordt dit niet geaccepteerd. Ivm dat dit voor ons niet doorverkoopbaar is.

Als je de artikelen retour stuurt, dan dien je onderstaand retourformulier mee te sturen. Dit retourformulier is door ons alvast in jou pakketje bijgevoegd. Eventueel is het retourformulier ook hier te downloaden. Als je op de onderstaande link klikt, dan kun je het retourformulier downloaden. Retourkosten zijn altijd voor eigen rekening.

Retourformulier

Retour label aanmaken

Wil je een artikel retourneren? (Printer benodigd) Klik dan hier om een retourlabel aan te maken.

Uiteraard mag het pakket ook zelf verzonden worden naar ons retouradres bij een postpunt bij jou in de buurt. Indien je ervoor kiest je item zelf te verzenden en niet via een label via onze website zorg er dan voor dat je de track&trace code bewaard tot jou retour is verwerkt. Dit is jou retour bewijs.

Zelf verzenden? Dit mag naar het volgende adres:
Chery Style
Middenhavenstraat 14
1976 CL IJmuiden

Let op: Een retourzending dient naar ons retouradres gezonden te worden. Het is voor ons logistiek gezien niet mogelijk om een pakket bij een afhaalpunt af te halen. Het pakket zal dan retour afzender worden gezonden door het postpunt.

Verzendkosten

  • Nederland: €5,95
  • België: €7,95

Bestellingen boven €75,00 worden gratis verstuurd.
Indien een order door een retournering onder de €75 euro komt komt de gratis verzending automatisch te vervallen.